Tarkan Kuzu Kuzu : Kuzu Kuzu - Tarkan - 2016 Remix | İzlesene.com : Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor!. İşte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. It became a big hit around the time when it was released and made people hyped for the forthcoming album. Ooofff ooofff acı biberler sür dilime dudaklarıma i̇şte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. Tarkan kuzu kuzu şarkı sözleri. Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrına.

Tarkan kuzu kuzu kaç puan verirsin? Ooofff ooofff acı biberler sür dilime dudaklarıma i̇şte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. İşte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. B am g bu kez gururumu ateşe verdim, yaktım da geldim em i̇ster at, ister öp beni, ama önce dinle bak gözlerime b am i̇nan bu defa anladım. chorus işte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim ister at, ister öp beni ama önce dinle bak.

Tarkan - Kuzu Kuzu | SUBTITULOS ESPAÑOL + LETRA - YouTube
Tarkan - Kuzu Kuzu | SUBTITULOS ESPAÑOL + LETRA - YouTube from i.ytimg.com
Tarkan — kuzu kuzu (танец невесты для жениха!!!) Repertuarınıza eklemek için önce giriş yapınız em sonra affet gel bas bağrına. B b7 süzüldüm eridim sensiz olamadım. Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrıma. Kırıldı kolum kanadım olmadı tutunamadım zor! Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor! Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrına. Tarkan kuzu kuzu lyrics & video :

Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor!

Kuzu kuzu is the first single from tarkan's album karma. İşte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrına. Em i̇şte kuzu kuzu geldim. Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor! Tarkan kuzu kuzu şarkı sözleri. 75 966 885 просмотров 75 млн просмотров. This opens in a new window. B b7 süzüldüm eridim sensiz olamadım. Tarkan — kuzu kuzu (танец невесты для жениха!!!) Your current browser isn't compatible with soundcloud. Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor! Kırıldı kolum kanadım olmadı tutunamadım zor!

Kuzu kuzu is the first single from tarkan's album karma. Tarkan tevetoglu lyrics powered by www.musixmatch.com. Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrıma. It's one of most popular songs by him. Tarkan kuzu kuzu şarkı sözleri.

♥♥ Mary ♥♥ videos - Dailymotion
♥♥ Mary ♥♥ videos - Dailymotion from s2.dmcdn.net
Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrıma. İşte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. Ooofff ooofff acı biberler sür dilime dudaklarıma i̇şte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. B am g bu kez gururumu ateşe verdim, yaktım da geldim em i̇ster at, ister öp beni, ama önce dinle bak gözlerime b am i̇nan bu defa anladım. (kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu). İşte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. Please download one of our supported browsers. Kuzu kuzu is the first single from tarkan's album karma.

Henüz buraya yazan çizen olmamış.

Henüz buraya yazan çizen olmamış. Ooofff ooofff acı biberler sür dilime dudaklarıma i̇şte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. Em i̇şte kuzu kuzu geldim. (kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu kuzu). It's one of most popular songs by him. Ooofff ooofff acı biberler sür dilime dudaklarıma i̇şte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez. B b7 süzüldüm eridim sensiz olamadım. Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor! Ooofff ooofff acı biberier sür diiime dudakiarıma i̇şte kuzu kuzu geidim diiediğince kapandım dizierine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da. Tarkan kuzu kuzu lyrics & video : Is your network connection unstable or browser. İşte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. Tarkan kuzu kuzu kaç puan verirsin?

B b7 süzüldüm eridim sensiz olamadım. 75 966 885 просмотров 75 млн просмотров. Ooofff ooofff acı biberler sür dilime dudaklarıma i̇şte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez. Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor! This opens in a new window.

Tarkan _-_ Kuzu Kuzu Akustik (Video Clipe Oficial) - YouTube
Tarkan _-_ Kuzu Kuzu Akustik (Video Clipe Oficial) - YouTube from i.ytimg.com
Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor! Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrına. Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor! B b7 süzüldüm eridim sensiz olamadım. It's one of most popular songs by him. İşte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrıma. Is your network connection unstable or browser.

Kırıldı kolum kanadım olmadı, tutunamadım zor!

This opens in a new window. chorus işte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim ister at, ister öp beni ama önce dinle bak. It's one of most popular songs by him. Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrıma. Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrına. Ooofff ooofff acı biberler sür dilime dudaklarıma i̇şte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim. Tarkan kuzu kuzu kaç puan verirsin? B am g bu kez gururumu ateşe verdim, yaktım da geldim em i̇ster at, ister öp beni, ama önce dinle bak gözlerime b am i̇nan bu defa anladım. Kuzu kuzu is the first single from tarkan's album karma. Kırıldı kolum kanadım olmadı tutunamadım zor! Em i̇şte kuzu kuzu geldim, dilediğince kapandım dizlerine. Vur, vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur sevabına sonra affet, gel bas bağrıma. Please download one of our supported browsers.

Tarkan tevetoglu lyrics powered by wwwmusixmatchcom tarkan. İşte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerine bu kez gururumu ateşe verdim yaktım da geldim.